Конкурс «Кращий товар Чернігівщини- 2020» стартував!

Розпочався прийом заявок підприємств-учасників щорічного обласного конкурсу «Кращий товар Чернігівщини». Захід, що вже став традиційним, проводить Департамент розвитку економіки та сільського господарства ОДА.

Одним із членів конкурсної комісії є фахівець ДП «Чернігівстандартметрологія» – повідомив директор підприємства Валентин Бакуменко.

Конкурс розпочався 8 липня. До участі в ньому запрошуються суб’єкти малого і середнього підприємництва, які зареєстровані та займаються виробництвом продовольчих і непродовольчих товарів на території області. Протягом місяця охочі можуть подавати заявки – участь у заході безкоштовна.

Визначаючи переможців, комісія братиме до уваги чимало факторів. Зокрема, для виробників продовольчих товарів це наявність впровадженої системи управління безпечністю харчової продукції (НАССР), відсутність ГМО, експортування продукції, нарощування обсягів виробництва. Обов’язковою є відсутність скарг від споживачів.

Виробники найкращих товарів Чернігівщини будуть визначені в серпні, а у вересні – одержать почесні відзнаки.

Для участі у заході потрібно надати пакет документів на адресу Департаменту розвитку економіки та сільського господарства ОДА – вул. Шевченка, 7, м. Чернігів, 14000,  Е-mail: der_anich@cg.gov.ua.  Телефони для довідок: (0462) 66-91-59, 67-58-34.