Хто переміг у конкурсі «Кращий товар Чернігівщини»-2020?

ФОП Вовнянко зі своєю продукцією

Комісія визначила переможців щорічного конкурсу «Кращий товар Чернігівщини». У 2020 році почесну відзнаку отримали 13 видів продукції.

Переможцями стали

у номінації «Продовольчі товари»:

  • масло солодковершкове «Екстра» 82,5% жиру та молоко сухе незбиране 26,0% жирності вищого ґатунку виробництва ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла»;
  • хліб «З льоном» подовий (нарізаний скибками) ТОВ «НіжинХліб»;
  • хліб «по-Білоруськи» житньо-пшеничний подовий, нарізаний, 0,400 кг ТОВ «Наша булочка»;
  • вершки пастеризовані 35% жиру, сир твердий «Російський» 50% жиру та сметана 21% жиру ПрАТ «Куликівське молоко»;
  • напої медові «Меди питні «Сокиринські» з липового меду, з квіткового меду та терену, з квіткового меду та айви ФОП ВОВНЯНКО М.І.;
  • сир напівтвердий «Гауда» 50% жиру ПСП «Пісківське»

у номінації «Непродовольчі товари»:

  • м’яконабивна іграшка «Ведмедик Теді 025» ПП «Копиця»;
  • причіп вантажний до легкового автомобіля ТОВ «Кияшко».
Переможці конкурсу “Кращий товар Чернігівщини”

Учасниками у категорії «Новинка року» стали 5 товарів:

  • хліб «З льоном» подовий (нарізаний скибками) виробництва ТОВ «НіжинХліб»;
  • йогурти натуральні питні «Полуниця», «Чорниця», «Яблуко-Чіа», сир твердий «Радомер» 50% жиру ПрАТ «Куликівське молоко».

Крім того, учасниками стали:

  • хліб «по-Прибалтійськи», хліб «Пушкарівський», хліб «РИЗЬКИЙ», хліб «по-Фінськи» виробництва ТОВ «Наша булочка»;
  • масло селянське солодковершкове 73% жиру, масло солодковершкове «Екстра» 82,5% жиру, сир кисломолочний 9% жиру ПрАТ «Куликівське молоко»;
  • печиво «Вершкове», ковбаса напівкопчена «Краківська» вищого гатунку, ковбаса варено-копчена «Президентська» вищого гатунку, борошно пшеничне вищого ґатунку ПСП «Пісківське»;
  • м’яконабивна іграшка «Слон-001» ПП «Копиця».

Як повідомлялося, конкурс «Кращий товар Чернігівщини» щорічно проводить Департамент розвитку економіки та сільського господарства ОДА. Фахівець ДП «Чернігівстандартметрологія» увійшов до числа членів конкурсної комісії заходу.