Головна Новини Метрологія Стандартизація Сертифікація Про нас Анкетування ENG
Керівництво
Історія
Про нас
Структура
підприємства
Профспілка
Сертифікація
Системи менеджменту
Продукції та послуг
Реестр виданих сертифікатів
Оцінка відповідності
Контакти
Стандартизація
Метрологія
Лабораторія харчової продукції та продовольчої сировини
Конкурси
Реформи в Україні




Погода зараз
Відео
Фото
Аудіо
Останні
Архів
Громадська приймальня
Мапа сайту
Поради споживачам
Партнерам
Business card
Запобігання корупції
Публічна інформація
Чи влаштовує вас якість обслуговування на нашому підприємстві в 2018 році?
ТАК

ні
Частково

Остання сторінка

Публічна інформація

Остання новина

Ухвалені національні нормативні документи

З 1 жовтня поточного року, на виконання Програми робіт з національної стандартиза

Останнє фото


Останнє питання

Альона

Доброго дня. У вас можна дізнатися чи підлягають швейні машинки з електронним дви


До уваги виноробів
З 2 лютого 2018 року до 1 січня 2019 року відновлено дію низки стандартів щодо шампанського, вин та виноматеріалів. Про це йдеться у наказі Українського агентства зі стандартизації.
Зокрема, відновлено дію стандартів:

- ДСТУ ГОСТ 12258:2009 «Советское шампанское, игристые и шипучие вина. Метод определения давления двуокиси углерода в бутылках»;

- ДСТУ ГОСТ 12280:2009 «Вина, виноматериалы, коньячные и плодовые спирты. Метод определения альдегидов»;

- ДСТУ ГОСТ 13191:2009 «Вина, виноматериалы, коньяки и коньячные спирты, соки плодово-ягодные спиртованные. Метод определения этилового спирта»;

- ДСТУ ГОСТ 13192:2009 «Вина, виноматериалы и коньяки. Метод определения сахаров»;

- ДСТУ ГОСТ 13194:2011 «Коньяки и коньячные спирты. Метод определения метилового спирта»;

- ДСТУ ГОСТ 14138:2009 «Коньячные и плодовые спирты. Метод определения высших спиртов»;

- ДСТУ ГОСТ 14139:2009 «Коньячные и плодовые спирты. Методы определения средних эфиров»;

- ДСТУ ГОСТ 14252:2009 «Вина и виноматериалы, соки плодово-ягодные спиртованные. Методы определения титруемых кислот»;

- ДСТУ ГОСТ 14351:2009 «Вина, виноматериалы и коньячные спирты. Метод определения свободной и общей сернистой кислоты»;

- ДСТУ ГОСТ 14352:2009 «Коньячные спирты. Метод определения фурфурола»;

- ГОСТ 13195–73 «Вина, виноматериалы, коньяки и коньячные спирты, соки плодово-ягодные спиртованные. Метод определения железа».

Повний текст наказу № 28 від 01.02.2018 року