Головна Новини Метрологія Стандартизація Сертифікація Про нас Анкетування ENG
Керівництво
Історія
Про нас
Структура
підприємства
Профспілка
Сертифікація
Системи менеджменту
Продукції та послуг
Реестр виданих сертифікатів
Оцінка відповідності
Контакти
Стандартизація
Метрологія
Лабораторія харчової продукції та продовольчої сировини
Лабораторія промислової продукції
Конкурси




Погода зараз
Відео
Фото
Аудіо
Останні
Архів
Громадська приймальня
Мапа сайту
Поради споживачам
Партнерам
Business card
Запобігання корупції
Публічна інформація
Чи влаштовує вас якість обслуговування на нашому підприємстві в 2018 році?
ТАК

ні
Частково

Остання сторінка

Лабораторія промислової продукції

Остання новина

Випробувальна лабораторія промислової продукції акредитована!

Випробувальна лабораторія промислової продукції ДП «Чернігівстандартметрологі

Останнє фото


Останнє питання

Сергій

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи потріб


Курс – на НАССР!
Про вимоги законодавства до закладів громадського харчування та малих виробників в Україні йшлося на семінарі, що відбувся у Чернігові 16 жовтня за підтримки облдержадміністрації.
Учасниками цього заходу стали і співробітники державного підприємства «Чернігівстандартметрологія» - повідомила начальник відділу систем управління та стандартизації Тетяна Федченко.

«На семінарі йшлося про харчове законодавство, впровадження нових методів державного контролю відповідно до Закону України № 2042 «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров"я та благополуччя тварин», який набрав чинності з 04.04.2018 року», - пояснила вона.

Щоб стати гарантом якості в громадському харчуванні, успішно проходити перевірки, не платити чималих штрафів, оператори ринку (а саме ресторани, кафе, їдальні дитячих садочків, шкіл, лікарень і т.п.) мають розробити, впровадити і постійно підтримувати процедури, засновані на принципах НАССР.

«Відділ систем управління ДП «Чернігівстандртметрологія» має колосальний досвід у сертифікації систем управління безпечності харчових продуктів та пропонує свою допомогу харчовим підприємствам і закладам громадського харчування в питанні запровадженя процедур, заснованих на принципах НАССР» - підкреслила Тетяна Федченко.